Szűrés

A(z) menetrögzítő kamera kulcsszót tartalmazó cikkek

Speed Cam Alert a Mio-tól

2021. május 18. -

Nyakunkon a nyár, és mi már nagyon mennénk… Akár országon belül is, de ki az, aki nem vágyik már egy izgalmas külföldi kiruccanásra? Nem akarjuk elkiabálni, de hamarosan talán minden visszatér a régi kerékvágásba, és az óvintézkedések betartása mellett ismét utazhatunk. 

Tovább

Közlekedj okosan a Mio-val!

2020. szeptember 26. -

Ellenőrzések elvégezve, öv bekapcsolva, gyújtás és már indulhatunk is. Az autóvezetés a világ egyik legtermészetesebb dolga, ugyanakkor korántsem veszélytelen. A vezetésbiztonsági technológiák egyik kiemelkedő gyártója, a Mio nem csupán autós eszközökkel, de tippekkel is segít, hogy sofőrként hogyan előzhetjük meg a közúti baleseteket.

Tovább

Egy év alatt 70%-kal nőtt a dashcam-ek iránti kereslet

2020. február 24. -

Az autóskamerák piaca világszerte és hazánkban is rohamosan bővül: nem csoda, hiszen a vitás helyzetekben bizonyítékként is használható felvételek sok kellemetlenségtől óvják meg az autótulajdonosokat. Sőt, a fejlett vezetéstámogató rendszerekkel felszerelt dashcam modellek nemcsak balesetek, koccanások alkalmával hasznosak, használatukkal mindvégig biztonságosabban utazhatunk. A navigációk és menetrögzítő kamerák első számú gyártója, a hazánkban is piacvezető Mio adatai alapján itthon egy év alatt 70%-kal nőtt a dashcam-ek iránti kereslet és közel ötször annyi Mio kamerát vásároltunk 2019-ben, mint egy évvel korábban.

Tovább

Menetrögzítő kamerák a Mio-tól

2019. december 12. -

Ha tanácstalan vagy, hogy mit vegyél idén karácsonyi ajándékba, ne aggódj, segítünk! Akik fontosak nekünk, azokat szeretjük a legnagyobb biztonságban tudni és olyan ajándékkal kedveskedni nekik, aminek biztosan hasznát veszik. A Mio fedélzeti kamerák pont ilyenek: nemcsak az utazást rögzítik, hanem biztonságosabbá is teszik a téli vezetést és segítenek a vitás helyzetek tisztázásában. Karácsonyi ajándékba biztonságot adni pedig stílusos! Íme néhány hasznos tipp az autós kamerák beszerzéséhez. Boldog, biztonságos ünnepeket kíván a Mio!

Tovább